[...] czasami nawet do 3% jak jest brud w piwnicy%-) wtedy boli, jedni lepiej to toleruja drudzy gorzej, nie zapominajmy o zanieczyszczeniu proszkow arszneikiem i metalami ciezkimi ktore tez odgrywaja pewna role...czynnikow jest mnostwo i wiecej... zastanawial sie ktos kiedys dlaczego jelfa z apteki malo kiedy boli kogo? ze naprawde sa wyjatki?...hehe
[...] zwawierają witaminy, skł mineralne, flawonoidy i błonnik. jest cały temat o fruktozie w dziale "badania naukowe", poczytaj, swego czasu napisałem też kilka artykułow na ten temat, oto dwa z nich: http://potreningu.pl/artykuly/723/ratunku-fruktoza http://potreningu.pl/diety/artykuly/877/dlaczego-warto-wlaczyc-owoce-do-diety-odchudzajacej
To zacznij spożywać ryby - najlepiej świeże. Dobrze, by były to ryby morskie, tłuste. Ogólnie rzecz biorąc, zwróciłbym uwage na źródła tłuszczu w diecie. Tuńczyk z puszki - ogranicz zdecydowanie. Dobrze by było, byś przykładowy jadłospis wrzucił na potreningu.pl i dał tutaj zrzut, to będzie można coś zasugerować. Możesz też wrzucić swoją dietę do [...]
[...] - 80 procentach rafinowany cukier - tego typu produkt można porównać do bułki szennej z dżemem i z serkiem owocowym. Spójrz tak sobie na porcję gainera i będziesz wiedział, dlaczego nie polecam zwięskzać jego ilości, a wręcz - ograniczać. Kalorie z gainera zabierają miejsce dla dobrych kalorii z wysokojakościowej, konwencjonalnej żywności [...]
Dalej nie rozumiesz. Jak mnóstwo kalorii bierze się z znikąd skoro ja wliczam kalorie ze 100 g produktu , ale jeśli np jest to makaron to wliczam całe kalorie ze 100 g czyli 357 i nie wliczam do B/W/T białka i tłuszczy tylko węglowodanów. Dlaczego niby tak nie można skoro kalorii będzie tyle samo. Zmieni się tylko to że np mam białko na poziomie [...]
A nie można było kupić sobie kilku plastrów żółtego sera albo chociaż ten erek wiejski? :-> I niech ktoś odsłoni przede mną tajemnicę, dlaczego ten klajser nazywa się "7 zbóż", a nie na przykład "rafineria cukru"? \-) Zbóż, z tego co widzę, to jest tam 2.4% |-) Zmieniony przez - Martucca w dniu 2013-03-29 08:29:55
[...] Teraz mam 90g białka i często nie mogę zmieścić się z bilansem (w sensie, że mam go za mało %-). Poza tym białko dostarczone w prochu, jest gorszej jakości niż to z jaj, mięsa czy ryby. Wcinaj, wcinaj :-D Aha i dlaczego nie widzę wymiarów? (minął juz tydzien od kiedy jesteś u Ladies) @-|. Zmieniony przez - amadi w dniu 2013-04-28 17:24:44
z innej beczki :) dlaczego w kalkulatorze na PoTreningu.pl, NIE można NA STAŁE dodawać swoich produktów których nie ma obecnie w kalkulatorze? Trochę to nielogiczne, ponieważ zaniża liczbę dostępnych produktów. Pozdro. Zmieniony przez - koxiq87 w dniu 2013-05-12 17:45:09
Dawkowanie jak najbardziej wporządku. Nie rozumiem dlaczego nie kopało? Odpowiadając na twoje pierwsze pytanie możesz jak najbardziej wziąść Storma ale można taniej coś ciekawego wyrwać
A dlaczego nie, 50g Ci nie zaszkodzi a jakie walory smakowe będą taki gęściutki szejk. Codziennie mozna zmieniać czy to twarogu dodać czy truskawek, jagód idzie sezon to trzeba będzie korzystać korzystać.
Dlaczego nie są dobre? Z tego co wyczytałem na internecie to można zarzucić im tylko wysoki IG ale na ten wskaźnik od razu po treningu chyba możemy przymknąć oko tak? Co do bananów - cukier z owoców zjadany po treningu też ma swoich licznych wrogów np. Michała Karmowskiego, który mówił w jednym z odcinków Zapytaj trenera, że nie jest zwolennikiem [...]
Hm... wkradł sie błąd w poprzednią wypiskę z treningu, teraz poprawiłam.... już wiem dlaczego tak jest, wyciskanie sztangi na skosie poszło mi słabiej, bo poprzednio była sztanga 15 kg, a teraz 20kg. Wtedy nie zauważyłam, że były zamienione miejscami... Do tego pod sztanga jest za duży skos i nie można regulowac i idzie to bardziej na barki, co za [...]
Hm... wkradł sie błąd w poprzednią wypiskę z treningu, teraz poprawiłam.... już wiem dlaczego tak jest, wyciskanie sztangi na skosie poszło mi słabiej, bo poprzednio była sztanga 15 kg, a teraz 20kg. Wtedy nie zauważyłam, że były zamienione miejscami... Do tego pod sztanga jest za duży skos i nie można regulowac i idzie to bardziej na barki, co za [...]
Trudno powiedzieć dlaczego załamanie postępu miało u Ciebie nagły charakter, ale że zastój wystąpił niczym dziwnym nie jest. Po pierwsze nie można redukować non stop. Po drugie dla skutecznej redukcji tłuszczu przydałby się trening z obciązeniem, a codzienne krecenie aero to droga do szybkiego zastoju. Po trzecie, dieta powinna być oparta na [...]
Ja robię większą ilość powtórzeń, a dlaczego? Bo nie zależy mi na wzroście tych mięśni. Warto mieć silne mięśnie brzucha, oczywiście, ale małe też mogą być silne, a ich widoczność zależy w dużej mierze od diety. Duże mięśnie brzucha oznaczają więcej cm w pasie, co jest raczej niepożądane. Znajomy lubi robić brzuch z dodatkowym ciężarem(np trzyma [...]
No a dlaczego nie? Dupę ma każdy zdrowy człowiek. Nie mówię, że łatwo to przychodzi, bo jednym łatwiej, innym gorzej, ale jeśli jest determinacja, cierpliwość i konsekwencja, to można :-)) Kilka przykładów z naszego podwórka: http://www.sfd.pl/-t893720-s61.html#post6 http://www.sfd.pl/-t953109.html http://www.sfd.pl/-t830038-s17.html [...]
plan w żaden sposób nie oszalamiający- choć może aż tak wiele mu zarzucić nie można, trochę chaosu; no i przede wszytskim dlaczego uchwyciłeś się tak tych 3-4 serii niemalże dla wszystkich ćwiczeń...?
[...] sterylizować i mozna tak to chyba lepsze? Tylko kurcze jakieś nieetyczne mi się wydaje... Laska, please... A powiększanie grona kundli jest etyczne? W ogóle nie rozumiem, dlaczego nie ma przymusu sterylizacji psów niedopuszczonych do rozrodu przez odpowiednie związki #-P Rozmnażać powinny się tylko kwalifikowane do tego psy. Gdyby za [...]